Auto Leader va ofera urmatorele servicii:

MECANICA

Prin toate cele 3 puncte de lucru, va oferim servicii de CALITATE efectuate RAPID de catre personalul nostru CALIFICAT ei dispunand de peste 25 ELEVATOARE de 3,5 T destinate in exclusivitate mecanicii si electricii auto.

Revizii,verificarii si reparatii ale urmatoarelor sisteme :

-Sisteme de intretinere uzuale(Uleiuri,Filtre,etc..)
-Sisteme de franare(Placute,Discuri,Etrieri,Pompe Frana,Lichid Frana,etc)
-Sisteme de directie(Brate,Bucse,Bielete,Capete de Bara,etc)
-Sisteme de suspensie(Amortizoare,Arcuri,Flanse,etc)
-Sisteme racire si transmisie motor(Distributie,Pompa Apa,Radiator,Antigel,etc)
-Sisteme de ungere si intretinere (Uleiuri:Motor,Cutie,Servo,Diferential)
-Sisteme de evacuare(Tobe,Sonde Lamda,Catalizator,Emisii de gaze motor,Sudura argon)
-Sisteme de injectiI(Injectoare,Pompe Injectie,Pompe alimentare combstibil)
-Sisteme aprindere(Bujii,Fise,Debitmetru Aer,Turbosuflanta,Supapa EGR)

Pentru detalii servicii complete dati click pe OFERTA

ELECTRICA

-Verificari si testari ale sistemelor masinilor dvs cu cele mai noi testere si computere de diagnoza:Delphi,Bosch,Texa,Conty Sys OBD,ATE.
-Diagnoza sistem electric-electronic
-Diagnoza sistem ABS-EBS-ESP
-Diagnoza sisteme de injectie
-Diagnoza si reparatii injectore
-Diagnoza sisteme de management a motorului
-Diagnoza sisteme de climatizare
-Inlocuire si reparare(Alternatoare,Electromotoare)
-Revizia si reparatia sistemului de climatizare(Compresor,Radiator si inlocuirea uleiului,freonului si a conductelor)
-Verificare si inlocuirea sistemelor de iluminat(Bec,Far,Stop,etc)
-Verificare sistemelor de curatare parbriz(Motors Stergator,Motoras Stropitor,etc)
-Verificare si remedirea defectelor instalatiilor de inchidere electrica centralizata si a alarmelor auto.
-Verificarea GRATUITA a instalatiei electrice cu aparatura profesional marca BANNER la orice acumulator achizitionat marca BANNER.

Pentru detalii servicii complete dati click pe OFERTA

STATII I.T.P.

Service-ul nostru va ofera inspectii I.T.P. in toate cele 3 puncte de lucru. Statiile noastre I.T.P. sunt dotate cu tehnologii de ultima generatie, cu elevatoare pe 2 coloane pentru o verificare mai usoara a masinilor dvs.
Inspectia tehnica periodica I.T.P. este o verificare complexa a autovehicului. Noi va intampinam cu intreaga gama de servicii la preturi avantajoase.
Verificati aici daca inspectia tehnica periodica I.T.P. a masinii dumneavoastra a fost inregistrata in baza de date RAR.

Pentru detalii servicii complete dati click pe OFERTA I.T.P.

GEOMETRIE COMPUTERIZATA

Va oferim o geometrie computerizata cu aparatura de ultima generatie,pe elevator de 4 coloane special conceput pentru o mai buna verificare si reglare a rotiilor dvs. Alinierea rotilor fata de directia de mers si alinierea unei roti fata de cealalta este foarte importanta pentru manevrabilitatea si siguranta in timpul deplasarii autovehiculului. Existenta unor abateri de la paralelism duce la uzura neuniforma a anvelopelor si a sistemului de suspensie. Din acest motiv se recomanda sa efectuati verificarea geometriei la maxim 10.000 km parcursi.

Pentru detalii servicii complete dati click pe OFERTA

PIESE AUTO-ANVELOPE SI ACCESORII

Auto Leader dorind sa va ofere servicii complete, a deschis in fiecare locatie si cate un magazin de piese, anvelope si accesorii auto.
Avand un stoc de peste 50.000 de coduri si contracte cu cei mai importantii furnizori de specific din piata, va putem oferii preturi competitive.

Calitatea pieselor este impartita in trei categorii:

•  OE-ORIGINAL
•  OEM-CALITATE DE PRIM MONTAJ-piese de fabricant original
•  AM-AFTER MARKET-piese de producator

Consilierii nostri de vanzari ai firmei noastre sunt mereu pregatitii pentru a va oferii cea mai buna oferta de pret in cel mai scurt timp si cel in cel mai scurt termen de livrare.

Fiind unul dintre service-urile AD GARAGE(concept de service si furnizor din Germania),firma noastra dispune de cele mai pune preturi din piata pentru piese auto.Pentru informatii suplimentare dati click pe link-ul AD GARAGE Datorita profesionalismului dat dovada de mecanicii si consilierii nostrii precum si datorita dotariilor service-urilor noastre Auto Leader detine acum si titlul de CENTRU DE FRANARE ATE.Ate fiind lider mondial al sistemelor de franare pentru autovehiculelor dvs cu o vechime in acest domeniu de peste 100 ani.Pentru mai multe detalii vizitati site-ul.www.ate.de sau dati click pe link-ul ATESERVICII DE VULCANIZARE COMPLETE:

Montari - demontari

In conformitate cu principiile noastre incercam sa reducem pe cat posibil timpul pe care il petreceti in serviceurile noastre. Astfel plecand inca de la operatii simple precum montarea/demontarea rotilor folosim echipamente pneumatice care asigura o eficienta ridicata.
Toate standurile sunt dotate profesional cu pistoale, rampe si cricuri pneumatice;
Avem avem posibilitatea de a monta / demonta anvelope cu diametre mari si talon foarte mic pentru autoturisme sport. Anvelopele de acest tip sunt dificil de montat in cazul folosirii unei masini normale. In acest caz apare riscul de a deteriora janta / anvelopa.

Echilibrari dinamice

Prin echilibrarea periodica si corecta a rotilor evitati aparitia uzurii neuniforme a rotilor. Daca exista anumite abateri de la planeitate sau de la circularitate miscarea de rotatie a rotii nu mai este cea normala, aparand acele "batai" sau vibratul volanului la anumite viteze.
La aparitia fenomenelor de mai sus este recomandat sa treceti pe la un service auto pentru a echilibra rotile.
Echilibrarile efectuate in oricare service Auto Leader se face pe masini performante care asigura o precizie ridicata si un timp minim pentru efectuarea lucrarii.

Indreptari jante

In urma impactului cu borduri sau alte obstacole prezente pe carosabil, janta sufera deformari de la forma ei initiala conducand la dezechilibrarea rotii. Continuarea cu aceasta roata va conduce, in mod cert, la uzura neuniforma a anvelopei si la scurtarea vietii acesteia.
Recomandam astfel sa se realizeze operatia de indreptare a jantelor periodic sau imediat ce apar "batai" sau "vibratii ale volanului". Sunt aceleasi fenomene care ar trebui sa va atraga atentia ca trebuie sa va echilibrati rotile.
In mod normal operatia de indreptat a jantei este premergatoare echilibrarii in sine.

Masina de spalat roti

Special conceputa pentru indepartarea petelor si a impuritatilor de pe jante/rotii.

Pentru detalii servicii complete dati click pe OFERTA

Service Autoleader.ro